Oferim garantia
produselor
Comanda rapida
fara inregistrare
Livrare in maxim
48 de ore
*marca, model, an, combustibil, cod motor, caroserie etc.
INDIFERENT DE ORDINE

ATENTIE: Clientul are obligatia de a verifica coletul in prezenta agentului de la firma de curierat ce face livrarea coletul. Orice reclamatie ulterioara referitoare la produsele deteriorate nu poate fi rezolvata.

- In BUCURESTI

          Livrarea produselor in Bucuresti pentru comenzile ce depasesc suma de 299 lei (TVA inclus) se face GRATUIT, pentru comenzile mai mici de 299 lei (TVA inclus) costul livrarii este de 20 lei (TVA inclus). Exceptie de la aceasta regula fac acumulatorii auto, anvelopele, jantele.

Transportul anvelopelor in Bucuresti: este 15 lei pentru prima anvelopa, iar pentru o anvelopa aditionala se adauga +10 lei (de exemplu pentru 4 anvelope comandate transportul este 15 lei + 10 lei x 3 = 45 lei)

Transpotul acumulatorilor se calculeaza in functie de capacitate direct in cos.

 

- In TARA

          Livrarea produselor in tara pentru comenzile ce depasesc suma de 499 lei (TVA inclus) se face GRATUIT (pentru produsele ce nu depasesc 10 Kg), pentru comenzile mai mici de 499 lei (TVA inclus) costul livrarii este de 25 lei (TVA inclus). 

Pentru coletele ce depasesc 10 Kg, se percepe o taxa suplimentara de 1,2 lei/kg (TVA inclus).

Exceptie de la aceasta regula fac acumulatorii auto, anvelopele, jantele.

         Transportul anvelopelor in tara: este 20 lei pentru prima anvelopa, iar pentru o anvelopa aditionala se adauga +10 lei (de exemplu pentru 4 anvelope comandate transportul este 20 lei + 10 lei x 3 = 50 lei).

Transpotul acumulatorilor se calculeaza in functie de capacitate direct in cos.

Comenzile se vor expedia prin curier (Fan Courier), avand un termen de livrare de 24-48 ore de la data expedierii lor (confirmata telefonic de catre operator). 

Transportul gratuit, respectiv taxa de 25 lei sunt valabile doar pentru localitatile din aria de acoperire Fan Courier pentru care nu se percep km suplimentari. Pentru restul localitatilor transportul va fi comnicat ulterior in functie de numarul de kilometrii suplimentari perceputi de curier (se percepe o tara de 0.9 lei+TVA/km suplimentar). Localitatile acoperite se pot vedea aici: https://www.fancourier.ro/acoperire/

 

Plata produselor pentru livrarile in tara se face catre firma de curierat la livrarea coletului,aceasta emitand chitanta pentru suma ramburs precizata pe awb-ul de transport (costul transportului va fi trecut pe aceeasi factura cu produsele), va rugam sa pastrati chitanta de la curier.

 

Pentru conditiile de retur va rugam sa vedeti de asemenea pagina de Termeni si conditii

0767.63.11.11 0746.30.80.53 0720.88.64.64

LUNI - VINERI:
09:00 - 18:00
VEZI ADRESA MAGAZIN