Oferim garantia
produselor
Comanda rapida
fara inregistrare
Livrare in maxim
48 de ore
*marca, model, an, combustibil, cod motor, caroserie etc.
INDIFERENT DE ORDINE

 

Site-ul www.pieseauto365.ro, este proprietatea SC AUTOMARKT S.R.L. inregistrata in Targoviste, str. Independentei, J15/496/2010, CUI/CIF: RO 27488648, numita in continuare SC AUTOMARKT S.R.L..

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. 

SC Automarkt S.R.L. isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si ale continutului site-ului www.pieseauto365.ro si a structurii acestuia, fara notificarea prealabila. Automarkt S.R.L nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza.

 

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.pieseauto365.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos:
Informatiile furnizate catre www.pieseauto365.ro (S.C. Automarkt S.R.L.) sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. S.C. Automarkt S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajeaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata.

        In unele cazuri, pentru lansarea unei comenzi ferme, este necesara achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

        Comanda este considerata validata si acceptata, urmand sa fie onorata numai onoreaza dupa ce sunteti contactat si vi se confirma stocul si pretul reperelor comandate.

        Piesele auto comercializate prin intermediul www.pieseauto365.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie(pe spatele facturii). De asemenea, atat pretul cat si specificatiile tehnice nu reprezinta nici un fel de obligatie contractuala, si pot fi schimbate fara nicio notificare in prealabil. Fotografiile produselor au caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv.

        Produsele comercializate de www.pieseauto365.ro (S.C. Automarkt S.R.L.), sunt interschimbabile cu piesele originale conform cataloagelor si listelor editate de producatori. Garantia se aplica in conformitate cu Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantia asociata acestora si O.G. nr. 21/1992 privind protectia consumatorului. Termenul de garantie acordat de S.C. Automarkt S.R.L. se acorda pentru durata medie de utilizare a pieselor de folosinta indelungata, conform specificatiilor tehnice ale producatorului dar nu mai mult de 18 luni de la data inscrisa pe factura de vanzare.

        Piesele de folosinta indelungata sunt: ambreiaje, arcuri, amortizoare, articulatii planetare, elemente de caroserie, elemente de directie, elemente de frana, semnalizatoare, stopuri, cabluri, pompe, radiatoare, tobe si tevi de esapament, rulmenti, fise de bujii, piese de electromotor si alternator, piese de motor in miscare.

        Produsele care prezinta in perioada de garantie defecte de material sau de fabricatie, vor fi inlocuite cu altele noi, conform legii.

        Termenul de garantie decurge de la data inscrisa pe factuta de vanzare.

        Comanda se considera acceptata de catre noi si se livreaza doar dupa confirmarea telefonica, prin e-mail sau SMS.

        Pretul produselor: Utilizatorul site-ului convine ca în cazul în care preţul afişat în catalogul electronic este derizoriu conform noului Cod Civil (40% mai mic decât preţul de piaţă al produsului) Vânzătorul NU este obligat la livrarea mărfii cu preţul derizoriu chiar dacă sistemul electronic a confirmat comanda, dacă a anunţat Cumpărătorul despre nelivrare în termen de maxim 5 zile de la data comenzii.  
        

       Vanzatorul este exonerat de raspundere privind garantia sau aceasta poate fi anulata in urmatoarele cazuri:

 • Coletul a sosit deteriorat la livrarea prin curier si acesta nu a fost verificat la livrare. Clientul are obligatia verificarii si refuzarii coletelor ce prezinta urme de lovire/deteriorare.

 • Piesa nu a fost montata intr-un service de specialitate autorizat de RAR pentru marca auto asupra careia s-a facut interventia;

 • Piesele electronice (relee, module de comanda, senzori, rezistente, etc), piesele care functioneaza in ulei (ax came, pinioane, cutie viteza, etc), pompele de servodirectie si casetele de directie nu au fost montate la un reprezentant autorizat al fabricantului auto;

 • Piesa s-a defectat datorita unui montaj incorect sau datorita montarii impreuna cu piese conexe uzate, defecte sau modificate;

 • Piesa a fost gresit aleasa sau a fost utilizata pentru alt scop decat cel indicat in catalogul producatorului;

 • Piesa nu a fost identificata corect datorita prezentarii de catre cumparator a unor date eronate sau la montaj nu s-a comparat cu piesa de inlocuit;

 • Piesa s-a uzat sau deteriorat datorita suprasolicitarii, intretinerii incorecte sau insuficiente a autovehiculului, neefectuarii reviziilor periodice conform recomandarilor producatorului autoturismului. Service-ul care a efectuat montajul nu a stabilit verificarile sau reglajele ulterioare;

 • Autovehiculul a fost folosit in alte scopuri decat cel prevazut de constructor sau a fost exploatat in conditii necorespunzatoare: porniri cu robot sau prin tractare, depasirea greutatii maxime admise, modificarea instalatiei electrice, raliuri, competitii sportive, taximetrie, alte modificari de orice natura;

 • Autovehiculul a fost accidentat sau a suferit avarii produse de factori externi, atmosferici sau de alta natura (socuri termice, electrice, mecanice);

 • Piesele prezinta urme de lovituri, zgarieturi, indoituri, rupturi, deformari sau au suferit actiunea unor factori externi procesului normal de functionare;

 • In cazul electromotoarelor cand acestea au ramas cuplate la coroana volantei din cauza deteriorarii releului de cuplare sau a contactului electric de pornire (colectorul rotorului si/sau suportul de perii sunt distruse, coroana bendixului are urme de cuplare inversa.

 • In cazul alternatoarelor cand acumulatorul are sub 30% din capacitate

 • Piesele prezinta o uzura normala, fireasca.

 • Piesa nu a fost cumparata de la S.C. Automarkt S.R.L.;

·  

        Piesele care fac obiectul unei reclamatii in garantie vor fi insotite de urmatoarele documente:

 • copie dupa certificatul de inmatriculare al autovehiculului sau cartea de identitate

 • deviz de montaj in service autorizat R.A.R. in care sa fie mentionata data montarii si nr. de kilometri la montare/demontare, insotit de factura

 • devizul/nota de constatare emisa de un service autorizat RAR prin care se constata si se descrie detaliat defectiunea dupa proba de montaj;

 • copie autorizatie RAR a unitatii care a efectuat operatiunea (din care sa reiasa ca unitatea are dreptul de a efectua operatiunea in cazul marcii auto respective);

 • Copie a autorizatiei de functionare a unitatii ce a efectuat operatiunea

 • Factura/bonul fiscal emis de catre S.C. AUTOMARKT S.R.L.

 • in cazul componentelor electronice este necesar rezultatul diagnozei electronice din care sa rezulte defectiunea reclamata (listare tester cu codurile de eroare sau defectiune afisate);

 • Pentru orice cerere de garantie se va raspunde in termen de 15 zile de la data inregistrarii.

 • In cazurile speciale in care nu se poate constata in cadrul societatii deficienta produsului in garantie si este necesara efectuarea unei expertize de catre firma producatoare a produsului, nerezervam dreptul de a remedia reclamatia la data primirii rezultatului in scris din partea producatorului

 

        In cazuri speciale cand partile nu ajung la un consens cu privire la reclamatia de garantie, partile vor trimite piesele auto pentru analiza la un specialist in domeniu. Rezultatele analizei vor fi considerate obligatorii atat pentru vanzator cat si pentru cumparator.Cheltuielile ocazionale de efectuare a analizei vor fi suportate de partea in culpa.

        Nu se acorda termenul de garantie pentru urmatoarele categorii de piese: filtre (de ulei, aer, combustibil), becuri, stergatoare de parbriz, burdufe, bujii de aprindere si incandescente, garnituri metaloplastice si simeringuri, curele de transmisie si distributie, elemente de aprindere, covorase auto, tavite de portbagaj, produse de intretinere auto - piese considerate consumabile.

Conditii

1.  Reclamatiile referitoare la neconcordanta dintre marfa si factura se accepta numai daca acestea au fost sesizate in scris, in maximum 1 zile de la livrare.

2.  Nu se admit la retur piesele cu ambalaj deteriorat si lipsite de accesoriile originale, piesele auto care au fost deja montate.

3.  Indiferent de modalitatea de livrare cumparatorul are obligatia de a verifica existenta tuturor actelor aferente tranzactiei, lipsa acestora generand neacordarea garantiei. Receptia marfurilor vandute se face la sediul cumparatorului. Cumparatorul se obliga la preluarea marfii comandate si livrate.

4.  Cumparatorul poate refuza marfa livrata daca sunt semne vizibile de deteriorare sau in caz de nefunctionare, in termen de 24 de ore de la livrare, insa va anunta vanzatorul in termen de 3 ore de la preluarea marfii. Nu se accepta returnarea marfii livrate dupa acest termen. De asemenea clientul are obligatia de a verifica marfa sosita in prezenta agentului de la firma de curierat ce efectueaza livrarea si va refuza coletele sosite deteriorate, semnand un proces verbal impreuna cu curierul.

5.  Prin exceptie se accepta returnarea marfii livrate in cazul in care vanzatorul a livrat eronat sau in cazul in care marfa este in garantie, cu respectarea riguroasa a prevederilor garantiei.

6.  Nu se accepta la retur marfa vanduta cu promotie, marfa nepusa in ambalajul original, marfa comercializata de alti agenti economici, marfa returnata fara respectarea prevederilor de mai sus.

7.  Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei va fi impartita astfel: de la client catre www.pieseauto365.ro (S.C. Automarkt S.R.L.) - plata va fi efectuata de catre client; de la www.pieseauto365.ro (S.C. Automarkt S.R.L.) catre client - plata va fi suportata de catre noi.

8.  Conditiile de garantie sunt parte integranta a documentelor de vanzare - cumparare prin semnarea facturii fiscale sau plasarea unei comenzi online beneficiarul declara ca a luat la cunostiinta prevederile acestor documente.

9. Termenul maxim de returnare a unui produs este de 14 zile calendaristice, in cazul in care acesta a fost comandat online si livrat prin curier. Pentru produsele ridicate din magazin (Calea Serban Voda, nr. 203) termenul maxim de returnare este de 48 ore. (conform legislatiei in vigoare)

10. Garantia acopera cel mult valuoarea integrala a produsului reclamat.

11. Daca cremaliera casetei de directie prezinta rugina, se percepe o taxa de 15% din valuarea garantiei pentru reconditionare 12. In anumite situatii se poate solicita plata in avans a comenzii (ex: expediere produse grele prin curier, client cu comenzi anulate, etc.)

13. NU se accepta retur la becuri, acumulatori si lichide auto (ulei motor, lichid frana, etc)

      NU se accepta retur la produse comandate prin comenzi speciale din stoc extern pentru care s-a solicitat avans. 

 

ATENTIE: Unele piese de schimb sunt cu valoare de garantie. In momentul livrarii piesei se factureaza piesa noua impreuna cu valoare de garantie.

Conditii de returnare: piesa auto inlocuita sa fie curata fara urme de ulei, sa prezinte doar urme de uzura functionala fara urme de lovituri, sa nu lipseasca subansamble din ea si sa fie ambalata in ambalajul original in care s-a livrat piesa noua, cu codul furnizorului pe cutie. Piesa inlocuita sa fie trimisa inapoi in termen max. 4 zile lucratoare iar dupa verificarea integritatii piesei, va fi stornata valoarea de garantie.Daca una din conditiile de returnare de mai sus nu este indeplinita valoarea de garantie ramane facturata si nu se va storna.

ATENTIE! exista posibilitatea ca piesa sa fie reconditionata de fabricant, oferindu-se aceeasi garantie si calitate.

Piese care se pot incadra in categoria de mai sus: casete de directie, pompe servodirectie, electromotoare, alternatoare, etriere, planetare, alte piese

Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii.

TRANSPORT SI RETURURI: http://www.pieseauto365.ro/pagini-statice/transport-si-retur.html

 

Va rugam sa verificati daca piesele afisate in magazinul nostru corespun cu piesele de care aveti nevoie. Se poate sa avem nevoie de informatii extra pentru a fi siguri ca piesele se potrivesc masinii dvs.

Informatiile afisate aici, in special baza de date, nu trebuie copiata.

Nu este permisa copierea  sau distribuirea datelor sau a intregii baze de date fara consimtamantul lui TecDoc si/sau este dat voie de catre partile terta.

 

Contraventia este data de drepturile de autor si va fi urmărită penal.

 

Datele societatii: 

S.C. AUTOMARKT S.R.L.

CUI: RO27488648

Nr. Reg. Com.: J15/496/2010

 

 

AUTOMARKT S.R.L. - Operator de date cu caracter personal inregistrat la A.N.S.P.D.C.P. sub Numarul de Notificare 27885.

0767.63.11.11 0746.30.80.53 0720.88.64.64

LUNI - VINERI:
09:00 - 18:00
VEZI ADRESA MAGAZIN