Oferim garantia
produselor
Comanda rapida
fara inregistrare
Livrare in maxim
48 de ore
*marca, model, an, combustibil, cod motor, caroserie etc.
INDIFERENT DE ORDINE

Plata la sediu - cash sau card

          Se poate opta pentru plata la sediu cash sau card doar pentru comenzile care au fost confirmate telefonic de catre echipa parts2go.ro, urmand ca acestea sa poata fi ridicate de la punctul nostru de lucru din din Bucuresti din Calea SERBAN VODA, nr. 203, Sector 4

 

Plata prin ordin de plata

          Daca optati pentru achitarea comenzii prin ordin de plata veti primi pe e-mail o factura proforma emisa de catre S.C. Automarkt S.R.L., in baza careia se va face plata prin ordin de plata. Livrarea produselor se va face in acest caz doar dupa confirmarea platii in cont.

 

Plata la livrare,ramburs

          Se face catre firma de curierat la livrarea coletului,aceasta emitand chitanta pentru suma ramburs precizata pe awb-ul de transport (costul transportului va fi trecut pe aceeasi factura cu produsele). Pentru comenzile in valoare totala mai mare de 1000 RON pentru care se solicita plata la livrare, este necesara achitarea unui avans de 30% din valoarea comenzii.

Nota: Pentru piesele ce necesita comanda externa se va achita un avans de minim 30% din valoare. Termenul de livrare pentru comenzile externe este de 3-10 zile.

 

0767.63.11.11 0746.30.80.53 0720.88.64.64

LUNI - VINERI:
09:00 - 18:00
VEZI ADRESA MAGAZIN