Oferim garantia
produselor
Comanda rapida
fara inregistrare
Livrare in maxim
48 de ore
*marca, model, an, combustibil, cod motor, caroserie etc.
INDIFERENT DE ORDINE

Alege produsele

 

          Folositi meniurile din partea stanga a paginii pentru a va alege piesele auto care se potrivesc necesitatilor dumneavoastra.

Pe site-ul nostru sunt 2 mari categorii de produse:

1. Produse specifice unei masini, la care ajungeti prin selectarea producatorului, a tipului de masina. a modelului exact iar apoi ajungeti la piesele auto finale.

2. Produsele generale (uleiuri, produse de intretinere, etc) la care ajungeti prin selectarea categoriei din partea stanga. In aceasta zona veti gasi produse generale care se adreseaza unei game largi de autoturisme. Dupa ce ati gasit produsele le adaugati in cosul de cumpararturi apasand butonul "Adauga in cos".

Atentie: In cazul unor categorii de produse (precum casete de directie, alternatoare, electromotoare (startere), etc) este obligatorie predarea piesei vechi sau achitarea unei garantii (o valoare ce va fi comunicata ulterior).

 

Cosul de cumparaturi

       

Apasati butonul "Cos cumparaturi", unde aveti posibilitatea sa revedeti lista pieselor auto, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.

In momentul in care v-ati decis asupra comenzii apasati butonul "Comanda".

 

Intra in cont

          Dupa ce ati apasat butonul comanda, daca nu sunteti deja conectat cu contul si parola dvs., va trebui sa faceti acest pas pentru a putea efectua comenzi.

          Daca nu aveti un cont valid apasati pe butonul "Creare cont" pentru a va autentifica. Dupa ce creati contul veti fi logat automat si se va afisa un formular pentru a completa datele de contact si livrare.

 

Selecteaza metodalitatea de plata

         

  • Plata prin ordin de plata

          Daca optati pentru achitarea comenzii prin ordin de plata veti primi pe e-mail o factura proforma emisa de catre S.C. Automarkt S.R.L., in baza careia se va face plata prin ordin de plata. Livrarea produselor se va face in acest caz doar dupa confirmarea platii in cont.

  • Plata la livrare,ramburs

          Se face catre firma de curierat la livrarea coletului,aceasta emitand chitanta pentru suma ramburs precizata pe awb-ul de transport (costul transportului va fi trecut pe aceeasi factura cu produsele). Pentru comenzile in valoare totala mai mare de 1000 RON pentru care se solicita plata la livrare, este necesara achitarea unui avans de 30% din valoarea comenzii.

Nota: Pentru piesele ce necesita comanda externa se va achita un avans de 30% din valoare. Termenul de livrare pentru comenzile externe este de 3-10 zile.         

 

Finalizarea comenzii

          Pentru a finaliza comanda apasati butonul "Finalizare comanda".

 

Confirmare comanda

          Dupa ce ati ales modalitatea de plata veti fi contactat in cel mai scurt timp de catre unul din reprezentatii nostri pentru confirmarea comenzii. Acest pas este necesar pentru verificarea comenzii si stabilirea detaliilor.

          Dupa verificarea telefonica a comenzii se emite factura proforma.

 

Livrarea comenzii

          Livrarea comenzii se face, in termen de 24 de ore la adresa specificata de dumneavoastra. Daca piesele dumneavoastra nu se afla in stoc timpul de livrare poate creste, insa veti fi notificat telefonic sau prin email. Daca modificarile survenite nu se potrivesc cu necesitatile dumneavoastra puteti face modificari ale comenzii sau chiar anula comanda.

          Piesele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii. Piesele auto se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

 

Costuri de transport  

  •  

- In BUCURESTI

          Livrarea produselor in Bucuresti pentru comenzile ce depasesc suma de 299 lei (TVA inclus) se face GRATUIT, pentru comenzile mai mici de 299 lei (TVA inclus) costul livrarii este de 20 lei (TVA inclus). Exceptie de la aceasta regula fac acumulatorii auto, anvelopele, jantele.

Transportul anvelopelor in Bucuresti: este 15 lei pentru prima anvelopa, iar pentru o anvelopa aditionala se adauga +10 lei (de exemplu pentru 4 anvelope comandate transportul este 15 lei + 10 lei x 3 = 45 lei)

Transpotul acumulatorilor se calculeaza in functie de capacitate direct in cos.

 

- In TARA

          Livrarea produselor in tara pentru comenzile ce depasesc suma de 499 lei (TVA inclus) se face GRATUIT (pentru produsele ce nu depasesc 10 Kg), pentru comenzile mai mici de 499 lei (TVA inclus) costul livrarii este de 25 lei (TVA inclus). 

Pentru coletele ce depasesc 10 Kg, se percepe o taxa suplimentara de 1,2 lei/kg (TVA inclus).

Exceptie de la aceasta regula fac acumulatorii auto, anvelopele, jantele.

         Transportul anvelopelor in tara: este 20 lei pentru prima anvelopa, iar pentru o anvelopa aditionala se adauga +10 lei (de exemplu pentru 4 anvelope comandate transportul este 20 lei + 10 lei x 3 = 50 lei).

Transpotul acumulatorilor se calculeaza in functie de capacitate direct in cos.

Comenzile se vor expedia prin curier (Fan Courier), avand un termen de livrare de 24-48 ore de la data expedierii lor (confirmata telefonic de catre operator). 

Transportul gratuit, respectiv taxa de 25 lei sunt valabile doar pentru localitatile din aria de acoperire Fan Courier pentru care nu se percep km suplimentari. Pentru restul localitatilor transportul va fi comnicat ulterior in functie de numarul de kilometrii suplimentari perceputi de curier (se percepe o tara de 0.9 lei+TVA/km suplimentar). Localitatile acoperite se pot vedea aici: https://www.fancourier.ro/acoperire/

0767.63.11.11 0746.30.80.53 0720.88.64.64

LUNI - VINERI:
09:00 - 18:00
VEZI ADRESA MAGAZIN